Visit us on Facebook!

Gästebuch Restaurant


How likely would you recommend us to family, friends or work associates?

How satisfied are you with the service our staff team has provided you?


How would you rate the quality of the food

Overall experience


Jan en Addy van Steensel - Snijders   |  31/10/2016

  • Recommendation:
  • Service:
    very satisfied
  • Food:
  • Score:
Prima kamer, uitstekend gedineerd en ontbijt ook klasse. Wij zijn al talloze malen in jullie hotel geweest maar vinden het nog steeds een feest om in Bouillon te verblijven. Tot een volgende keer. Jan en Addy van Steensel - Snijder / Made NL

Vanheukelom Jimmy  |  4/05/2015

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
Afgelopen weekend 3 dagen te gast geweest in dit charmante hotel, bij aankomst zeer goed ontvangen, ook de rest van ons verblijf was zeer geslaagd, mooie kamer, vriendelijk personeel, lekker eten en ook de garage is een pluspunt. We komen zeker nog eens terug.

Françoise et Christian Istace  |  6/04/2014

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
Transformations magnifiques Félicitations chaleureuses a la direction et à tout votre personnel Pari réussi

coussens robert  |  16/03/2013

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
afgelopen 3 dagen te gast geweest in hotel de la poste,en dat is een aanrader,gezellige inrichting,zeer goede keuken,vriendelijk personeel en ook voor nederlandstalige geen probleem,we hadden een arrangement met een VIP kamer en het was een 10 op 10

Brutout Thierry  |  1/01/2013

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
Pour n’y avoir été que pour le restaurant, deux mots : je reviendrais avce d’auters amis. La carte est à la hauteur de la réputetion, service impeccable A bientôt !

Merlin en Myrthe Muller uit Nederland  |  12/07/2012

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
Wij zijn afgelopen 3 dagen in dit hotel verbleven en hebben het hier FANTASTISCH gehad. Het hotel is super romantisch en mooi aangekleed. De gastvrouw/heer hebben ons goed verzorgd.De kamer aan de rivier zijde was prachtig en heeft een mooi uitzicht op het Kasteel. Het eten hier in dit hotel was perfect. Ik vond het leuk om na al die jaren nu een keer hier met mijn vriendin naar terug te komen....nadat ik hier met mijn ouders van kleins af aan ben geweest. Wij willen jullie graag bedanken voor deze mooie dagen en de goede gastvrijheid.

Michal i Asia  |  9/04/2012

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
Bardzo ladny i warty odwiedzenia Hotel. Przemila obsluga. Polecam i pozdrawiam.

Delville- Gunst.  |  21/09/2011

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
Geweest op 17-09-2011. Mooi aangenaam Hotel, we gaan zeker nog eens terug!

Nel en Frie Jansen, Bussum NL  |  16/08/2011

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
Een warm, goed verzorgd hotel. Mooie kamer aan de rivierzijde. Attent en leuk personeel. Goed verzorgde , lekkere maaltijden. Ligt in een fraaie omgeving. Wij hebben hier een week met veel plezier gelogeerd. Aanbevolen!

Henk en Diana Ferdinandus  |  25/07/2011

  • Recommendation:
  • Service:
  • Food:
  • Score:
In november 1998 hebben wij in de torenkamer gelogeerd. Een geweldig weekend was het. Er lag sneeuw en de bediening en het eten waren fantastisch. Wij gingen er heen om zwanger te worden, en na ampel 6 maanden later is onze zoon Venerio geboren, bijna 11 weken te vroeg. In het gastenboek hebben we indertijd aangegeven dat we zwanger wilden worden. Dat is ook gebeurd. Inmiddels is onze zoon Venerio 12 jaar en we kijken met veel plezier aan het weekend terug.
11 Reviews: Previous | Next

Toezichthoudende autoriteit : FOD Economie + Commissariat général au tourisme